A megamakett.hu sütiket használ a működéshez. Weboldalunk böngészésével ön beleegyezik a sütik használatába! További információ.
   

Meng Model - French Ft-17 Light Tank (Riveted Turret)

Meng Model - French Ft-17 Light Tank (Riveted Turret) Katt rá a felnagyításhoz

Paraméterek

Méretarány 1/35
Nemzet Francia
Típus Tank
Ár:
7.990 Ft
6.390 Ft (5.031 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 20%
Az akció időtartama:
2018. 08. 17. - 2018. 09. 05.
Legkedvezőbb szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: MMTS011
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szerezhető hűségpontok: 32
Gyártó:
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Mennyiség.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 5 db

Leírás

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓ

A francia harckocsigyártás az első világháborúban a Renault, Citroen és Schneider cégek közti rivalizálás jegyében telt. Az FT-17 könnyű harckocsit  a Renault fejlesztette ki az első világháború alatt. A francia hadsereg legsikeresebb harckocsija volt az első világháborúban. Új felépítéssel rendelkező harckocsira már jellemző volt a klasszikus hármas tagolódás - vezető , küzdő és motortér. A két személyes tankban a vezető elől ült, a parancsnok pedig állva kezelte a fegyverzetet. Ebben a harckocsiban alkalmazták először a 360 fokban körbe forgatható tornyot. Az egybe öntött tornyot felváltotta a nyolcszögletű nittelt torony, mivel nem volt elegendő acél nyersanyag az egybeöntött torony kivitelezéséhez, ezzel a megoldással hidalták át az alapanyagellátási problémákat a tömeggyártás során. A nittelt tornyokat ismét öntöttek váltották, mikor helyreállt az ellátás. Fegyverzete : 8mm-es Hotchkiss M1914 gépfegyver vagy 37mm-es Puteaux SA18. Több, 4100 db FT-17-et gyártottak, széles körben használták szerte a világon (27 országban alkalmazták). Az Ft-17 volt az első igazi tank a világon, nagy jelentősége van a tankok történelmében.

SZETT INFORMÁCIÓ

Ez az 1/35-ös méretarányú Francia FT-17-es könnyű harckocsi nittelt toronnyal makett élethű mása az eredeti tanknak. Fedélzeti nyílás nyitott és zárt kivitelben is megépíthető, mozgatható lövegtorony, erős teherbíró alkatrészek, könnyen összeszerelhető ragasztást nem igénylő lánctalpak, két opcióba állítható fegyverzet, precízen kivitelezett PE alkatrészek, kétféle festési séma.
Paraméterek: hossz - 142 mm, szélesség - 51 mm.

INFORMÁCIÓ A DOBOZRÓL

  • összeszerelhető makett szett;
  • 14 év fölöttieknek ajánlott;
  • a szett ragasztót és festéket nem tartalmaz;
  • nem játék;
  • realisztikus külső és belső kivitelezés, fedélzeti nyílások nyitott és zárt állapotban is megépíthetők;
  • kétféle fegyverzet és a 8 mm-es hotchkiss M1914 géppuskával felszerelt;
  • dioráma alap;
  • precíz PE alkatrészek.

Hasonló termékek

Raktárkészlet
Hűségpont

 

 

 

 

 

Pénznem
Gyártók