A megamakett.hu sütiket használ a működéshez. Weboldalunk böngészésével ön beleegyezik a sütik használatába! További információ.
   

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal, vagy csomagpontra történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza.
Szállítási módok és ezek költségei:

  • MPL Postán maradó csomag

Az MPL Postán maradó csomag több mint 2500 magyarországi postára kiszállítható. A csomag megérkezéséről e-mailben értesítjük. A megérkezett csomag 10 munkanapig vehető át.

Rendelés összege :

Az MPL Postán maradó csomag díjszabása:

bruttó 5000-Ft -ig

995,-Ft

bruttó 5001-Ft-tól 50000-Ft-ig

Ingyenes

  • Futárszolgálat

A csomagok házhoz szállítása a megrendelés visszaigazolásában megjelölt napon, átutalással történő fizetés esetén a termék árának Üzemeltető bankszámláján való jóváírását követő napon megkezdődik. A kiszállítás sikeres teljesítésekor, a Címzett az átvételi elismervény aláírásával igazolja, hogy a csomagot átvette. Amennyiben az első alkalommal a kiszállítás sikertelen volt, a futárszolgálat értesítőlevelet hagy a címen, melyen a futárszolgálat feltünteti a kiszállítás időpontját, a termék pontos megnevezését, ügyfélszolgálatának telefonszámát és a futár mobil-telefonszámát is. A Címzett hívhatja az ügyfélszolgálatot, vagy közvetlenül a szállítót újabb kiszállítási időpont egyeztetése érdekében, mely akár ugyanazon a napon is lehetséges. A sikertelen kiszállításokat legalább még kétszer minden esetben megismétlődik. Ha a kiszállítás a háromszori próbálkozás ellenére is sikertelen, a csomag visszakerül megamakett.hu -hoz.

Rendelés összege :

A futárszolgálattal való szállítás díjszabása:

bruttó 10000-Ft -ig

1390,-Ft

bruttó 10000-Ft felett

Ingyenes

 

  • GLS Csomagpontba kézbesítés

270 településen több mint 650 átvevőhely. A szolgáltatás megrendelésével a GLS futárszolgálat a csomagokat a kiválasztott GLS CsomagPontba szállítja ki, ahol a vásárlók 24 órán belül átvehetik a megrendelt árut. A címzettnek SMS-ben értesítést kap, ha az áru a kiválasztott GLS CsomagPontba érkezik. A küldemény átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával 5 munkanap áll rendelkezésre. GLS Csomagautomatába történő feladás esetén a feladható maximális csomag mérete: 42 cm magas * 51 cm mély* 39 cm széles.

Rendelés összege :

Az GLS Csomagpontra szállítás díjszabása:

bruttó 5000-Ft -ig

995,-Ft

bruttó 5001-Ft-tól 50000-Ft-ig

Ingyenes

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Információ
Raktárkészlet
Hűségpont

 

 

 

 

 

Pénznem
Gyártók