A megamakett.hu sütiket használ a működéshez. Weboldalunk böngészésével ön beleegyezik a sütik használatába! További információ.
   

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal, vagy csomagpontra történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza.
Szállítási módok és ezek költségei:

  • MPL Postán maradó csomag

Az MPL Postán maradó csomag több mint 2500 magyarországi postára kiszállítható. A csomag megérkezéséről e-mailben értesítjük. A megérkezett csomag 10 munkanapig vehető át.

Rendelés összege :

Az MPL Postán maradó csomag díjszabása:

bruttó 4000-Ft -ig

995,-Ft

bruttó 4001-Ft-tól 50000-Ft-ig

Ingyenes


  • Pickpackpontra történő szállítás

Jelenleg országosan több mint 600 átvevőponttal rendelkező csomagátvételi hely, melyek frekventált helyen található üzletekben, valamint töltőállomásokon találhatóak meg 190 településen. A szolgáltatásról részletes tájékoztató itt.
 

Rendelés összege :

A Pick Pack Pontban való átvétel díjszabása:

bruttó 10000-Ft -ig

1395,-Ft

bruttó 10001-Ft-tól 15000-Ft -ig

1195,-Ft

bruttó 15000-Ft felett

Ingyenes

 
  • Futárszolgálat ( DPD )

A csomagok házhoz szállítása a megrendelés visszaigazolásában megjelölt napon, átutalással történő fizetés esetén a termék árának Üzemeltető bankszámláján való jóváírását követő napon megkezdődik. A kiszállítás sikeres teljesítésekor, a Címzett az átvételi elismervény aláírásával igazolja, hogy a csomagot átvette. Amennyiben az első alkalommal a kiszállítás sikertelen volt, a futárszolgálat értesítőlevelet hagy a címen, melyen a futárszolgálat feltünteti a kiszállítás időpontját, a termék pontos megnevezését, DPD Hungária Kft központi ügyfélszolgálatának telefonszámát és a futár mobil-telefonszámát is. A Címzett hívhatja a DPD Hungária Kft ügyfélszolgálatát, vagy közvetlenül a szállítót újabb kiszállítási időpont egyeztetése érdekében, mely akár ugyanazon a napon is lehetséges. A sikertelen kiszállításokat legalább még kétszer minden esetben megismétlődik. Ha a kiszállítás a háromszori próbálkozás ellenére is sikertelen, a csomag visszakerül megamakett.hu -hoz.

Rendelés összege :

A futárszolgálattal való szállítás díjszabása:

bruttó 10000-Ft -ig

1500,-Ft

bruttó 10001-Ft-tól 15000-Ft -ig

990,-Ft

bruttó 15000-Ft felett

Ingyenes

Tartalomhoz tartozó címkék: Információ
Raktárkészlet
Hűségpont